http://www.facebook.com/group.php?gid=26274968604

9 Mayıs 2014 Cuma

ANNELER GÜNÜ...

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Sağlıklı nice anneler gününe mutlu,sevdiklerinizle erişmeniz dileğiyle......

8 Mayıs 2014 Perşembe

BEYOĞLU

ESKİ İSTANBUL RESİMLERİ_ BEYOĞLU

İSTANBUL VE DENİZ AŞIKLARI İÇİN...

6 Mayıs 2014 Salı

HİDİV KASRI

Khedive Pavilion is one of Istanbul's historic structures. District of Istanbul is beykoz. The building is wonderful. You can go to in the morning without breakfast

HİDİV KASRINDA KAHVALTI KEYFİ

İstanbul’un Beykoz ilçesinde Çubuklu sırtlarında bulunan Hidiv Kasrı İstanbul’un önemli tarihi yapılarından bir tanesidir. Uzun süre bakımsız kalan kasır, 1984 yılında restore ettirildi. Hidiv Kasrı’nda hafta sonları da açık olan büfe ve restoran da yemek yemek, kahvaltı yapmak mümkün.

5 Mayıs 2014 Pazartesi

EN GÜZEL AKŞAMLAR

İstanbul ve deniz aşıkları en güzel sevgi dolu kahkaha dolu tüm güzel akşamlar sizlerin olsun.

BU RESME BAKIPTA HAYAL KURMAMAK MÜMKÜNMÜ ?

DENİZ VE YAZ KEYFİ

DENİZ SUYUNUN FAYDALARI

Deniz suyunun en etkili özelliği; yaralardan, alerjik reaksiyonların yol açtığı izlerden, isilikten ve tahriş olan bölgelerinize deva olmasıdır. Cilt bozukluğunun yol açmış olduğu hastalıkları tedavi etmektedir. Egzaman, atopik dermatit, sedef ve rosacea gibi cilt hastalıkları için deniz suyunun çok büyük yararı bulunmaktadır. Vücut toksinlerinden ve zehirli maddelerden arındırmaya yardımcı olmasının yanında, hücre yenilenmesine de katkıda bulunur. Saç sağlığında da önemli etkisi bulunmaktadır. Ölü hücrelerin yok olmasına, bağışıklık sistemin güçlenmesine, kandaki oksijen miktarın artmasına, tiroid aktivitesi artmasını, enfeksiyonlardan kurtulmayı, parazit, mikrop, bakteri gibi zararlı etkenlerden kurtulmaya yardımcı olur. Vücut direncini artırır ve bedeninizi koruma altına almaktadır. Saçların kepeklenmesini ve yağlanmasını önler. Sivilceleri ve siyah noktaları temizleme de etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır ve mideyi rahatlatır. Mantar gibi olumsuz etkenlerden vücudu arındırır. Ağrı ve sancıları dindirmede etkilidir. Deniz suyu, sadece fiziksel hastalıklara deva olmaz. Birçok psikolojik rahatsızlığa da şifa olabilmektedir. Anksiyete, depresyon, sinirlilik, agresiflik, ruhsal bozukluklara, içeriğinde bulunan magnezyum, brom, lityum maddeleri etkisi ile tedavi etmektedir. Çünkü bu maddeler, beyindeki melatonin ve serotonin seviyesini dengelemektedir. Rahatlatıcı etkisi ile huzur ve mutluluk verir. Saçların kepeklenmesini ve yağlanmasını önler. Sivilceleri ve siyah noktaları temizleme de etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır ve mideyi rahatlatır. Mantar gibi olumsuz etkenlerden vücudu arındırır. Özellikle erkeklerin korkulu rüyası ayak kokusu ve ter kokusunu giderme de başarılıdır.

4 Mayıs 2014 Pazar

BEBEK

İstanbulUn Avrupa yakasında Beşıktaş ilçesinde Arnavutköy ile Rumeli Hisarı arasında nadide bir semttir.

PEMBE KÖŞK

Emirgan korusu içinde pembe köşk..Hafta sonları kafeterya hizmeti veriyor. Protect pink mansion in emirgan .. Weekends gives cafeteria service.