http://www.facebook.com/group.php?gid=26274968604

21 Aralık 2009 Pazartesi

istanbuldaki ve çevresindeki en nadide yerler...






Güral Wellness Park- Sapanca



Yemyeşil bir orman içinde bulunan Güral Wellness Park 90 bin metrekare üzerine kurulu. Aliva Spa§Wellness Merkezi'nde, wellness havuzu, buhar kabini, Türk hamamı, sauna, buz çeşmesi, tepideryum gibi hizmet ve bölümler var. Ayrıca özel bakımlar yaptırabileceğiniz bir güzellik merkezi de mevcut.Yaşasın Hayat Enstitüsü'nde ise Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve Yaşasın Hayat uzmanları tarafındangeliştirilen biyometrik diyet ve sağlıklı beslenme bölümü de yer alıyor. Burada kilo yönetimi, beslenme eğitimi, mutfak okulu ve detoks gibi aktivitelere danışmanlık veriliyor. Ayrıca çocuklar için de özel aktivite ve eğlenceler mevcut. 

Güral Sapanca'da pek çok farklı oda seçeneği var. Genç misafirlerimiz için standart odalar; Geniş aileler için junior suit; İş dünyası için executive odalar ve suitler; İhtişamı sevenler için kral dairesi... Hepsi tatilinizin mutlu ve keyifli geçmesi için tasarlandı.

Güral Sapanca'daki lezzet alanları ağzının tadını bilen, yemeğe önem verenler için özel olarak hazırlandı. Farklı menü seçenekleri, aşçıbaşımızın elinden çıkan yüzlerce yemek çeşidiyle daha da zenginleşti.
Tepebaşı Mah. Şehit Cevdet Koç Cad. No:73 Kırkpınar Sapanca Sakarya 
Tel : 0 264 592 3030-592 2400-592 3323
Faks : 0 264 592 09 32
Web: www.guralsapanca.com




Abant Palace- Abant



Doğayla baş başa sakin ve huzurlu bir ortam, Abant Gölü'nün eşsiz manzarası karşınızda, şehirden uzakta değilsiniz ama etrafınız dağlar ve yemyeşil ormanlarla çevrili ... 

İster yalnız başınıza ruhunuzu dinlendirmek, ister sevdiklerinizle keyifli kaçamaklar yapmak,isterseniz de iş toplantılarınız için...

Abant Palace Otelimizde, 133 standart oda, 29 suit ve 1 kral dairesi bulunmaktadır. Otelimiz toplam 163 oda ve 350 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.

Konforunuz için odalarımızda;
Uluslararası direkt telefon, Uydu, TV, Küvet, İnternet bağlantısı, Saç Kurutma Makinası, Merkezi ısıtma, Mini bar, Göl, orman ve
bahçe manzaralı odalar, Yangın Güvenlik Sistemi, Jakuzi (suit ve kral dairesinde)

Servisler :
Sağlık Kulübü, Bebek Bakıcısı, Uyandırma Servisi, Market, Kuru Temizleme, Emniyet Kasası, Jeneratör, İnternet

Abant Palace Otel’de,keyfinize keyif katacak her detayı düşündük.Öncelikle göz zevkinize hitap edecek Abant Gölü’nün insana keyif veren manzarasının yanında, damak zevkinize hitap edecek lezzetlerle donatılmış 570 kişi kapasiteli Restoranımızla başladık işe…

Ardından farklı atmosferleriyle,sizlere müziğin ve eğlencenin farklı keyiflerini yaşatacak 5 barla devam ettik.
Köroğlu Bar’da kışın şömine keyfini yaşamanız,Vitamin Bar’da kendinizi ferahlatmanız Göl Barda doğayla iç içe olmanın tadını çıkarmanız,Lobi Bar ve Pub Bar’da eğlencenin farklı tatlarını keşfedebilmeniz için…
Abant Göl Kenarı 14100 Abant Bolu
Tel : 0374 224 50 12 (18 Hat) 
Faks : 0374 224 50 28 / 0374 224 50 11
Web: www.taksimotelcilik.com.tr




Legend Hotel- Polenezköy



Mükemmel bir ortam, mükemmel bir doğa içinde, mükemmel bir hizmet anlayışı ile misafirlere sunuluyor. Burası Legend Hotel...

Legend Hotel ayrıca, dalından tabağınıza sloganı ile doğa ile iç içe bir bütünlük icersinde'ki conceptinde sizlere unutulmaz lezzetler sunmayı taahüt ediyor. Otelin bahcesinde yer alan serasında yetiştirdiği organik bitkiler ve taze baharatlar ile hazırlanan gecmisden gunumuze turk mutfagı ve dünya mutfağı lezzetlerini harmanlayan,ünlü mutfak sihirbazı Mutfak Şefimiz tarafından sizler için özel olarak hazırlanmış menuler eşliğinde legend hotel istanbuldaki ziyafetlerinizi unutulmaz kılmayı hedefliyor.
Reşadiye Cad. No18 34829 Cumhuriyet Köyü Polonezköy, Beykoz, İstanbul
Telefon : 0216 4345757 pbx
Faks : 0216 4345100
Web: www.legendhotelistanbul.com



Rengigül Konuk Evi- Bozcaada



Rengigül konuk evi 1876 yılında inşa edilmiş bir rum konağıdır. Birinci dünya savaşında İngilizlerin karargahı olarak kulanılmış ve savaş bitimi İngilizlerin adayı terketmesinden sonra kaymakamlık binası daha sonra kaymakamlık lojmanı gibi hizmetler vermiştir. Hazinenin olan bina daha sonra açık artırmayla satışa çıkarıldıgında KAKMİ ailesinin olmuş baba kakmi mariya adındaki kızı evlenirken drahoma olarak damada evi ÇEYİZ olarak vermiştir.

Bu evlilikten üç cocuk sahibi olan aile 1977 de ada'dan ayrılmak istedikleri için evi satılığa çıkarmıştır.O sene şimdiki sahibi Özcan Germiyanoglu tarafından satın alınmıştır. Bina 1997 tarihine kadar ev olarak hizmet verdikten sonra RENGİGÜL konukevi olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Otelde 6 standart oda ve 2 süit oda vardır. Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz bu evde, ev yapımı reçeller ve nefis peynirlerle kahvaltı yapıyorsunuz.
Atatürk Caddesi No:31 Bozcaada
Tel: 0286.6978171
Web: www.rengigul.net



Acquaverde Otel- Ağva



Göksu deresi üzerinde kurulmuş olan Acquaverde'nin odaları dere, bahçe ve dağ manzaralı. 2009 yılında tüm odaları ve banyoları yenilendi. Acquaverde denize 15-20 dakikalık yürüme mesafesinde. Acquaverde misafir kapasitesine göre a la carte veya açık büfe olarak yemek servisi veriyor. Yüzme havuzu, mini basketbol sahası, deniz bisikleti, kano, kayık ve dağ bisikleti gibi imkanlar da sunuluyor.
Kurfallı Köyü - 81740 Ağva İstanbul
Tel : 0216 721 71 43 pbx. Cep: 0532 321 86 21
Web: www.acquaverde.com.tr




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder