http://www.facebook.com/group.php?gid=26274968604

15 Ekim 2013 Salı

FIRINDA ÇUPRA TARİFİ

MALZEMELER 4 adet çupra 1 adet havuç 1 adet soğan 7-8 adet defne yaprağı Karabiber Pulbiber Tuz Zeytinyağı Kekik (üzeri için) TARİF İyice yıkanmış ve temizlenmiş çupraların içine bir miktar karabiber, tuz ve pulbiberi serpip, dilimlenmiş havuç, soğan ve defne yapraklarını da yerleştirelim. Balıkları fırın tepsisine yerleştirip üzerine tuz ve kekiği serpip bir miktar sıvı yağ ekliyelim. Önceden ısıtılmış 180-200 derecedeki fırında balıkları iyice kızarana kadar pişirelim. Not: Defne yaprağını servisten önce balıkların içinden almayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder